930 x122 grota rece

bataie

Bărbat luat la bătaie pe o stradă din Pitești

Un bărbat a fost bătut, în plină stradă, în municipiul Pitești. S-a întâmplat în seara zilei de 9 mai.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Potrivit polițiștilor, conflictul ar fi pornit în urma unui conflict spontan.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident cu scandal: „Îmi bag… în mașina ta!/ „Nu-ți băga tu… în mașina mea!”

„În ziua de 12 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 23 de ani, din comuna Negrași.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 09 mai a.c., în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Pitești, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat fizic un alt bărbat.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat și condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul poliției, pentru audieri.

În ziua de 12 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: craiovaforum.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90