930×122 POSADA 5

bataie

Turnura luată în scandalul de lângă McDonald`s din Pitești, unde s-au bătut!

Turnura luată în scandalul de lângă McDonald`s din Pitești, unde s-au bătut!

Citiți și: Adrian Elicopter de Luptă: ,,Băusem recent!”

Bărbatul implicat în scandalul de la Gara Sud Pitești acum aproximativ o săptămână, care ar fi lovit o femeie de 32 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește și: Accident. Pieton spulberat de un șofer începător

Citiți și: Scandal la FC Argeș! Dică îl desființează pe Tudose: „Domnu’ milionar…”

Individul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim că acest conflict a avut loc în după amiaza zilei de 04 octombrie, pe Bulevardul Republicii din Pitești.

Incidentul s-a petrecut lângă Gara Sud, implicați fiind un bărbat care nu ar avea adăpost și un grup de femei de etnie rromă.

Bărbatul, recunoscut pentru activitatea sa de colectare a pet-urilor din zonă, ar fi intrat într-o dispută verbală cu un grup de persoane.

Imediat conflictul a escaladat și s-a transformat într-un incident fizic, bărbatul aruncând cu pietre și bucăți de lemn spre acestea.

Turnura luată în scandalul de lângă McDonald`s din Pitești, unde s-au bătut!

Detalii, AICI.

Poliția Argeș vine cu noi precizări cu privire la acest scandal:

,,În ziua de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în cauza penală privind starea conflictuală din ziua de 4 octombrie a.c. .

Astfel, ca urmare a activităților de cercetare, a audierii de persoane care au perceput în mod direct evenimentul și a administrării de mijloace de probă, în cauză s-au desfășurat, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, precum și de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, 11 octombrie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Arhivă

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3