930×122 CAPRA 5

Niculae Bădălău

Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Fostul baron social-democrat Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, a fost adus cu duba poliției la Curtea de Apel București, unde judecătorii au decis să fie plasat în arest pentru 30 de zile, potrivit Digi24.ro.

Niculae Bădălău a coborât încătușat din duba poliției și a intrat în sediul instanței, flancat de polițiști.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Fostul baron PSD este acuzat de trafic de influență și dare de mită. Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar fi promis 170.000 de euro unui primar pentru un contract de un milion de euro care ar fi urmat să ajungă la o firmă a copiilor săi.

Niculae Bădălău este în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, ocupă această funcție din octombrie 2020, atunci când a și renunțat la funcțiile de conducere din PSD și la cariera politică începută din 2012. În momentul în care a devenit parlamentar PSD, a fost și ministru al Economiei timp de un an.

PSD i-a cerut vicepreședintelui Curții de Conturi Niculae Bădălău să demisioneze, după ce acesta a fost reținut duminică pentru dare de de mită.

Mai multe detalii, aici: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Fostul baron PSD va petrece sărbătorile în pușcărie | Digi24

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3