930 pe 122 COSTACHE

Niculae Bădălău

Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Citiți și: „Cred în capacitatea primarilor de a schimba în bine, de a dezvolta comunitățile pe care le administrează!”

Fostul baron social-democrat Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, a fost adus cu duba poliției la Curtea de Apel București, unde judecătorii au decis să fie plasat în arest pentru 30 de zile, potrivit Digi24.ro.

Niculae Bădălău a coborât încătușat din duba poliției și a intrat în sediul instanței, flancat de polițiști.

Citiți și: Oficial român, discuții despre Dacia în Franța cu reprezentanții Renault

Fostul baron PSD este acuzat de trafic de influență și dare de mită. Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar fi promis 170.000 de euro unui primar pentru un contract de un milion de euro care ar fi urmat să ajungă la o firmă a copiilor săi.

Niculae Bădălău este în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, ocupă această funcție din octombrie 2020, atunci când a și renunțat la funcțiile de conducere din PSD și la cariera politică începută din 2012. În momentul în care a devenit parlamentar PSD, a fost și ministru al Economiei timp de un an.

PSD i-a cerut vicepreședintelui Curții de Conturi Niculae Bădălău să demisioneze, după ce acesta a fost reținut duminică pentru dare de de mită.

Mai multe detalii, aici: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Fostul baron PSD va petrece sărbătorile în pușcărie | Digi24

555×222  MAIA

Comentarii

570 pe 90 Costache