930×122 POSADA 5

euro

BASCOV: GEANTĂ CU MII DE EURO, FURATĂ

UPDATE – Bascov: Geantă cu mii de euro, furată. Femeia păgubită aseară este o bucureșteancă în vârstă de 50 de ani.

Citiți și: Un oltean a dat de belea în Argeș!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, femeia ar fi oprit în Bascov pentru a hrăni câțiva câini comunitari. Nu și-a încuiat mașina, iar 3 tineri de etnie romă i-au furat geanta în care se aflau banii și alte bunuri. Tinerii, în vârstă de 20, 25 și 26 de ani, din comuna Merișani și din Pitești, au fugit cu un autoturism, însă femeia a anunțat imediat Poliția. 

Autorii au fost prinși, dar bucureșteanca nu a vrut să depună plângere, fiind mulțumită că și-a recuperat geanta. Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt, complicitate la furt și conducere fără permis (tânărul de 20 de ani, care a condus autoturismul, nu avea permis).

Citiți și: Pitești. Însărcinată, dar jucată în picioare de fostul! A bătut-o și pe colega acesteia!

Poliția Argeș a primit aseară o sesizare cu privire la un furt dintr-un autoturism, incident care a avut loc în comuna argeșeană Bascov. O femeie a sesizat Poliția că i-a fost furată o geantă, care conținea o sumă importantă de bani.

”În urma activității de căutare, autorii au fost identificați, fiind prinși și duși la audieri.

Geanta conținea aproximativ 3.000 de euro, 15.000 de lei și alte bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Persoana vătămată a declarat ulterior că nu are niciun fel de pretenții fată de autori și că s-a împăcat cu ei.”, precizează Poliția Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3