930X122 MAIA

bataie

Bătaie cu bâte, topoare și răngi, la păcănele! Un polițist a fost lovit!

Bătaie cu bâte, topoare și răngi, la o sală de șocuri de noroc. În urma scandalului, un polițist a fost lovit, iar 2 persoane au ajuns la spital.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Incidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 17.30, în faţa unei săli de jocuri din Buhuşi, judeţul Bacău.

Scandalul ar fi pornit din cauza unei discuții în contradictoriu.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

Din primele cercetări s-a stabilit că doi tineri, de 23 și 25 de ani, care se aflau în fața unei săli de jocuri, au fost loviți cu obiecte contondente de alte 7 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, a transmis IPJ Bacău, potrivit Antena 3 CNN.

Conflictul a fost sesizat de o patrulă de ordine publică care a solicitat sprijinul celorlalte patrule de poliție aflate în teren, pentru aplanarea conflictului.

La fața locului au intervenit  și poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Din altercaţie, a rezultat rănirea a două persoane, de 24 ani şi 25 ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale la unitatea spitalicească din Buhuşi

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mai mult decât atât, în cadrul intervenţiei la faţa locului, un agent de poliţie a precizat că a fost lovit cu un obiect contondent, în zona omoplatului, de către unul din participanţii la conflict.

În acest caz a fost anunţat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi, în vederea continuării cercetărilor.

Toată bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Sursă video/foto: Facebook Sindicatul Polițiștilor Sidepol

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetățean spune:

    Iată ce se întâmplă cu copiii,care nu au fost bătuți la timp!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3