930×122 CAPRA 5

cfr calatori

Bătaie de joc! Ce au pățit oamenii astăzi în Argeș, întrecere orice închipuire

Bătaie de joc! Ce au pățit oamenii astăzi în Argeș, întrecere orice închipuire

Citiți și: Bilete de tren care vor costa aproape cât cele de avion low cost! Scumpire de la 1 aprilie

Călătorii unui tren CFR au fost puși într-o situație care bate filmul!

O pasageră aflată în trenul 9262, ruta Craiova – Pitești, a luat legătura cu redacția ePitești să semnaleze cele întâmplate.

Citiți și: CFR investește 764 de milioane de lei în infrastructura căii ferate

Femeia susține că a luat trenul în această dimineață, la 06.14 din Costești, Argeș și când a ajuns la stația Pârvu, acesta a staționat acolo timp de 30 de minute.

Bătaie de joc! Ce au pățit oamenii astăzi în Argeș, întrecere orice închipuire

Ulterior, după jumătate de oră de staționare, pasagerii au fost informați că un alt tren care a plecat dinspre Pitești s-a defectat între Bradu și Pârvu.

Călătorii au fost nevoiți să aștepte aproximativ o oră jumătate în căldură sufocantă, după care au fost anunțați că trenul în care se află va merge să-l cupleze pe cel defect.

Astfel, trenul a plecat, cu tot cu pasageri, să-l cupleze pe celălalt.

Ajunși acolo, oamenii au fost ținuți într-o căldură insuportabilă.

Acestora li s-a recomandat să rămână cu ușile închise, pentru a nu se pierde aer și pentru ca trenul defect să poată fi cuplat.

NU S-A REUȘIT

Operațiunea nu a reușit, iar călătorii au fost din nou întorși în stația din Pârvu.

Chiar dacă acolo mai era un tren venit dinspre Costești care se deplasa la Pitești, oamenii au fost puși în situația halucinantă de a merge la pas.

Au mers pe calea ferată, din gara Pârvu până la barieră la Bradu, pentru a lua autobuze spre Pitești.

Femeia care a contactat redacția noastră nu înțelege de ce nu s-au găsit soluții pentru ca pasagerii să fie transportați, în condiții normale, la destinație.

În tot trenul erau aproximativ 40 de persoane.

Redacția ePitești a încercat să ia legătura cu un operator CFR de la gara din Pitești. Preț de zeci de minute, pentru a afla o părere oficială despre situație.

În ciuda numeroaselor insistențe, niciun operator CFR nu a răspuns la telefon.

Linia este ocupată sau apelul este respins.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Ludmila Simion spune:

    Sa fie destituit ministrul Grindeanu pentru nepasare. Nu s-a facut nimic in privinta infrastructurii CFR si nici rutiera. Sa ne conduca doar persoane cu competenta n domeniile de activitate.

  • CRISTINA spune:

    În fiecare zi pe ruta Pitești -București și București-Pitesti exista astfel de incidente extrem de neplăcute, întârzieri zilnice,bătaie de joc la propriu asupra calatorilor,condiții improprii,nu aer nu curățenie și asta de câțiva ani și numai acesta ruta este afectata ci mai toate rutele de la CFR CĂLĂTORI. Din păcate cei din conducerea CFR INFRASTRUCTURA și cei de la conducerea CFR CĂLĂTORI nu iau nici o măsură în acest sens chiar dacă mor oameni în trenuri s-au li se face rău nu se ia nici o măsură ptr aceste structuri… Din păcate aici s-a ajuns la mai bine de 35 de ani de neinvestitii… Nepăsare la superlativ, și bătaie de joc crunta. Nu fac decât sa-ti ia banii și cam atât…

  • Anonim spune:

    Demisia Sorinel !

  • Cristian spune:

    Asta inseamna sa ai numai incompetenti la conducere, de la Ministrul Transporturilor pana la ultimul Sef de Post

  • Mon8ca spune:

    Frecvent pe aceste rute sunt probleme. Fiica mea a mers cu trenul pe ruta București – Timișoara, miercuri 12 iulie, cu plecare din capitala la ora 20 :20 (aproximativ). Sosirea in Timișoara trebuia sa fie la ora 6, joi 13 iulie. A avut intarziere doua ore jumatate.
    De obicei pe aceasta ruta se intampla asa. Uneori o „recuperam” de pe traseu, pentru a evita aceste intarzieri si disconfortul creat. Rusine!

  • Lica spune:

    de ce nu faceți publice salariile directorilor din CFR? Că sa înțeleagă poporul de ce compania înregistrează pierderi uriașe an de an deși prețul biletelor creste de la an la an

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90