930×122 CAPRA 5

burse

Bătaie de joc! Elevii, „păcăliți” cu bani în plus

Școlile nu trebuie să respecte ordinul de ministru în cazul suprapunerii bursei sociale cu bursa „Bani de liceu” sau cu cea profesională, ci trebuie să pună în aplicare prevederile hotărârilor de Guvern.

Citiți și: Bani pentru elevi. Care sunt condițiile

Cu alte cuvinte, bursele nu pot fi cumulate. Elevii iau fie bursa socială, fie bursa „Bani de liceu”, fie bursa profesională, scrie Edupedu.ro.

„A fost o scăpare în ordin. S-a trimis către Monitorul Oficial o îndreptare de eroare materială care încă nu a fost publicată. A fost o eroare materială în ordin și așteptăm să se publice. Până atunci, puterea actelor juridice primează. Practic, hotărârea de Guvern bate orice act normativ care este emis sub ea”, a declarat, potrivit sursei citate, secretarul de stat Florian Lixandru.

Citiți și: Bursele elevilor, pe masa Curții Constituționale. Atac de la Avocatul Poporului

Întregul material poate fi citit AICI.

Foto: monitoruldecluj.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3