NOR CURIER 930X122

accident draganu

BEAT FIIND, A INTRAT CU MAŞINA ÎN STÂLPUL ELECTRIC

UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Drăganu, din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului, pasagerul dreapta față, bărbat de 32 de ani, din comuna Orlești, județul Vâlcea, a fost rănit și transportat la o unitate medicală. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.”, a transmis IPJ Argeș.

Citiți și: Doi mastodonți, accident pe cel mai periculos drum: Au ieșit în decor

„În autoturism se aflau trei persoane, una dintre acestea a fost monitorizată, în primele momente după eveniment, de către un echipaj al SAJ Vâlcea, care se afla în zonă. Victima este un bărbat în vârstă de 33 de ani, neîncarcerat, conștient și care prezenta un traumatism la nivelul bazinului și un traumatism cranio-cerebral minor, a fost preluat de la echipajul SAJ de către echipajul SMURD TIM și transportat ulterior la spital. Ceilalți doi ocupanți ai autoturismului nu au necesitat îngrijiri medicale. La fața locului, un echipaj cu o autospecială de intervenție a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.”, anunţă ISU Argeş.

Citiți și: Carambol cu trei victime pe cel mai periculos drum!

Ştirea iniţială

Pe la ora 7 a dimineții, un șofer despre care am aflat că era băut a produs un accident la Drăganu, pe DN7.

O persoană care îl însoțea a ajuns la spital cu piciorul rupt sau dislocat din șold, un diagnostic exact urmând să vină în urma investigațiilor de specialitate.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac la această oră cercetări.

„Pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă. Pasagerul are posibil fractură la membrul inferior, a fost transportat la spital.”, precizează IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90