New Profesional Consult 930 x 122

accident draganu

TIR IMPLICAT ÎN ACCIDENT LA DRĂGANU

 

Citiți și: Doi mastodonți, accident pe cel mai periculos drum: Au ieșit în decor

 UPDATE: „Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Comuna Florești, județul Mehedinți, care conducea un autoturism pe DN7, în afara localității Drăganu, din direcția Pitești către Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza în curbă la stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier (autocamion cu semiremorcă), ce a părăsit partea carosabilă.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime, fiind protocolat de polițiști ca tamponare.
Ambilor conducători le-a fost eliberată câte o autorizație de reparație, iar în urma celor constatate, conducatorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice”, precizează IPJ Argeș.

 

Citiți și: Carambol cu trei victime pe cel mai periculos drum!

UPDATE: „Tirul este încărcat cu reziduri de îngrășăminte. Fără victime. Pompierii asigura la fata locului măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, precizează ISU Argeş.

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe DN7, pe raza comunei Drăganu, sensul de mers spre Vâlcea.

Din primele informaţii, au fost implicate două vehicule: un TIR şi un autoturism. Pompierii au fost sesizaţi cu privire la faptul că există şi o victimă, conştientă. Tirul este încărcat cu medicamente.

Intervin pompierii cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma, iar in sprijin vine și un echipaj din cadrul serviciului de ambulantă județean.

(Foto: descriptiv)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90