Donaris 930 x 122

alcool

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, LA VOLAN, NOAPTEA, PRIN BASCOV

În noaptea de 13 spre 14 iunie, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat (J. Ionel de 48 de ani, din Mioveni) care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Bascov, în timp ce se afla sub influența alcoolului și având permisul anulat.

Citiți și: Ce se întâmplă cu permisul dacă ați fost prins băut sau drogat la volan

„Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. 12 tineri, amendați pentru că “se încălzeau” cu whisky pe domeniul public

Conduceau,  fără drept, moped neînmatriculate

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Golești au depistat vineri un tânăr de 22 de ani, din Mihăești, care conducea un moped pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

Tot vineri, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Tigveni au depistat un bărbat de 49 de ani, din Cepari, care conducea un moped pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

„Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal”, precizează IPJ argeș.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90