New Profesional Consult 930 x 122

accidente

BILANȚ TRAGIC AZI PE DRUMURILE DIN ARGEȘ: 7 RĂNIȚI. 3 SUNT MINORI

După cum v-am informat, astăzi în Argeș au avut loc două accidente grave de circulaţie, pe raza comunelor Lunca Corbului şi, respectiv, Morăreşti. Revenim acum cu detalii.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

Victimele accidentului produs pe DN 65 Pitești-Slatina în Lunca Corbului sunt 3 cetăţeni sârbi (2 adulţi şi un minor de 16 ani) şi un român de 36 de ani din județul Dâmboviţa.

Autoturismul în care se aflau, un Volkswagen Passat, condus de un sârb în vârstă de 67 de ani, a părăsit partea carosabilă într-o curbă la stânga şi a intrat într-un șanț. Accidentul s-a produs din cauza faptului că şoferul a adormit la volan.

Citiți și: De ce se moare pe șoselele din România. Un fost pilot de încercare de la Uzina Dacia explică!

Pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în Morăreşti, şoferul unei Dacii Logan, un bărbat de 41 de ani din comuna argeșeană Mărăcineni, nu a adaptat viteza la condiţiile meteorologice (ploaie), iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul s-a răsturnat într-o poieniţă.

Atât şoferul, cât şi cei doi copii ai săi, unul de 9 ani, iar celălalt de 13 ani, pasageri în mașină, au suferit răni grave. Cel mai mic dintre copii a fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA