New Profesional Consult 930 x 122

Arges

BILETE DE TRATAMENT BALNEAR PENTRU PENSIONARI

Casa Judeţeană de Pensii Argeş (foto) a făcut publică repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria a patra. Astfel, pe baza cererilor înregistrate, au fost alocate 42 de bilete de tratament pentru staţiunile 1 Mai, Amara, Covasna, Olăneşti şi Pucioasa. Datele de plecare sunt 3, 4, 5 şi 6 aprilie 2016, iar eliberarea biletelor se va face în perioada 21 – 31 martie.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

De asemenea, au mai rămas 23 de bilete de tratament balnear nealocate. Acestea sunt pentru următoarele staţiuni: Amara (9 bilete), Bala (4), Buziaş (2), Geoagiu (2), 1 Mai (5) şi Pucioasa (1 bilet).

Biletul de tratament îi va fi înmânat personal beneficiarului, pe baza actului de identitate, titularul fiind nevoit să aibă asupra sa şi cuponul lunii martie (original sau copie), dar şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3