930×122 CAPRA 5

bazar

BLOCAJ LA BAZAR. AȘA NU SE MAI POATE!

Blocaj la bazar. Așa nu se mai poate! De la parcările nesimțite care nu îi lasă pe pietoni să meargă pe trotuar – despre care vă relatam zilele trecute – (subiectul pe larg și imagini, AICI), trecem la parcările, la fel de nesimțite, din cauza cărora au de pătimit alți șoferi.

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

Un astfel de caz ne-a fost semnalat din zona Bazarului „Gheorghe Lazăr” din Ceair, de pe strada cu acelaşi nume, acolo unde autovehiculele sunt parcate frecvent în mijlocul căii de acces către strada Constantin Brâncoveanu.

,,Maşinile sunt parcate în mijlocul drumului, nu se mai poate circula cu maşina!”, este mesajul pe care ni-l transmite un piteştean.

Citiți și: Schimbările momentului la Poliția Locală! Ce se întâmplă

Maşinile nu numai că sunt parcate neregulamentar, dar și blochează intrarea în bazar şi calea de acces spre următoarea stradă. La distanţă de câţiva metri există câteva locuri de parcare special amenajate. Să fie acestea tot timpul ocupate sau tupeul şoferilor este prea mare? Problema trebuie rezolvată cu o intervenție energică din partea Poliţiei Locale Piteşti.

Ne puteţi trimite și dumneavoastră imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, pe pagina de Facebook ePitești, pe adresa de e-mail redacţia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3