930×122 CAPRA 5

bmw

BMW și Mercedes, anunț năucitor privind prețurile mașinilor!

BMW și Mercedes, anunț năucitor privind prețurile mașinilor!

Citiți și: Pitești. Accident cu BMW pe Depozitelor

Industria auto se confruntă cu o creștere galopantă a costurilor componentelor, materiilor prime, transportului și sistemului logistic pentru atuovehiculele noi.

Din acest motiv, prețurile au crescut la fel de accelerat în ultimul an, însă până acum clienții au avut garanția prețului de comandă.

Citiți și: Pitești. I-a luat foc BMW-ul în Prundu

De acum, se pare că lucrurile au scăpat de sub control, conform Profit.ro.

Astfel mașinile comandate de clienții mărcilor germane, VW, BMW sau Mercedes-Benz nu mai au garantat prețul cu care sunt comandate decât primele patru luni, potrivit publicației Automobilwoche, care spune că de-acum înainte cei care cumpără mașinile se pot aștepta la scumpiri de câteva sute de euro față de prețul la care au comandat ferm mașina.

Având în vedere că niciun automobil nu se livrează astăzi mai devreme de 4 luni, este limpede că ipoteza unei scumpiri devine certitudine.

BMW și Mercedes au confirmat pentru Automobilwoche că lucrurile stau chiar atât de drastic. „Le garantăm prin contract clienților privați prețul vehiculului dacă sunt maximum patru luni între data achiziției și data confirmată de livrare”, spun cei de la BMW, iar cei de la Mercedes explică și ei că „prețul de achiziție se modifică până în ziua livrării” în cazul în care livrarea se face peste mai mult de patru luni. Singura soluție pentru clienți este să renunțe la contract, deși acest lucru se poate face doar în anumite condiții.

Foto principal: Arhivă/ePitești.ro/Descriptiv, Foto secundar: Automarket.ro

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90