930 pe 122 COSTACHE

bmw

BMW X5, furat azi-noapte din Piteşti

UPDATE: „Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş desfăşoară cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în urma unei sesizări privind furtul unui autoturism, de pe raza municipiului Piteşti. 

Citiți și: Pitești. Imagini scandaloase cu un BMW „M5” din trafic!

Totodată, toate patrulele aflate în teren desfăşoară activităţi specifice, autoturismul fiind dat în atenţie.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în vederea recuperării prejudiciului şi a luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș. 

Citiți și: Cum demonstrezi că ai trecut pe galben când polițistul spune că ai trecut pe roșu!

Un autoturism BMW X5 a fost furat în cursul nopţii trecute dintr-o parcare din municipiul Piteşti.

 

 

Mai exact, autoturismul a dispărut de pe Calea Craiovei, parcarea blocului 24, scara B. A fost parcat ieri, în jurul orei 15, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit. Proprietarul a mers şi la poliţie să declare furtul, însă până în prezent autorii nu au fost identificaţi şi nici despre maşină nu sunt indicii unde s-ar afla.

 

 

Ştire în curs de actualizare

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Maria spune:

    Un BMW exact ca acesta doar ca avea numere roșii de Alba am văzut ieri in jurul orei 14:00 in fata la grill in parcarea Magazinului Kaufland Sebes in el se afla o persoana de etnie romă in vârsta de vreo 50 și de ani aprozximativ, vorbea la telefon și gesticula insistent in mașina respectiva.

  • Andrei spune:

    sper sa ii prinda pe faptasi

570 X 90 CAPRA 3