EcoMoto 930×122

bmw

BMW X5, furat azi-noapte din Piteşti

UPDATE: „Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş desfăşoară cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în urma unei sesizări privind furtul unui autoturism, de pe raza municipiului Piteşti. 

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Totodată, toate patrulele aflate în teren desfăşoară activităţi specifice, autoturismul fiind dat în atenţie.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în vederea recuperării prejudiciului şi a luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș. 

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

Un autoturism BMW X5 a fost furat în cursul nopţii trecute dintr-o parcare din municipiul Piteşti.

 

 

Mai exact, autoturismul a dispărut de pe Calea Craiovei, parcarea blocului 24, scara B. A fost parcat ieri, în jurul orei 15, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit. Proprietarul a mers şi la poliţie să declare furtul, însă până în prezent autorii nu au fost identificaţi şi nici despre maşină nu sunt indicii unde s-ar afla.

 

 

Ştire în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Maria spune:

    Un BMW exact ca acesta doar ca avea numere roșii de Alba am văzut ieri in jurul orei 14:00 in fata la grill in parcarea Magazinului Kaufland Sebes in el se afla o persoana de etnie romă in vârsta de vreo 50 și de ani aprozximativ, vorbea la telefon și gesticula insistent in mașina respectiva.

  • Andrei spune:

    sper sa ii prinda pe faptasi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90