Donaris 930 x 122

bnr

BNR, veste fabuloasă pentru toți românii cu rate la bancă!

BNR face anunțul zilei! Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 6,56%, de la 6,58%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei.

Citiți și: Acuzații grave! Cele mai mari bănci investigate!

BNR anunță că ROBOR scade

Indicele ROBOR la 6 luni a stagnat la 6,67%. ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață. Indicele de referință pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC) crește de la 5,71% la 5,98%.

Citiți și: BNR face anunțul finalului de săptămână pentru românii cu credite la bancă

IRCC este calculat în funcție de dobânda medie la care se împrumută băncile între ele și este aplicat cu o întârziere de un trimestru față de perioada de referință. Indicele este stabilit zilnic de BNR, ca medie aritmetică a cotațiilor folosite de zece bănci selectate de Banca Națională.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Kevi spune:

    Unde e partea fabuloasă a veștii?

  • Enescu Dorel spune:

    Un popor de idioți ! Cum poate fi explicat profitul enorm al băncilor ? De unde
    ? Concluzie: Sintem furați la cel mai ordinar mod. Unde este statul? Guvernul? toți cei ce au obligația sa ne apere fiindcă îi plătim cu bani grei sa o facă? Sau sint și ei niște hoți? Toți ar trebui sa fie la Ocna. Și tot nu ar fi destul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache