Donaris 930 x 122

bmw

BOLID DE SENZAŢIE ÎN PARCUL ŞTRAND

Bolid de senzaţie în Parcul Ştrand. În ultima vreme, în zona Parcului Ştrand din Piteşti poate fi zărit, în toată splendoarea lui, un bolid ultimul răcnet.

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Este vorba despre un BMW i8 – ultima „fiţă” de la BMW – care are, deocamdată, numere roşii de Argeş (este în curs de înmatriculare). Puţini argeşeni şi-ar permite o asemenea maşină cu un cost ameţitor. Cert este că autovehiculul atrage toate privirile, iar piteştenii fac de zor poze cu minunăţia.

BMW i8, cel mai avansat produs BMW propune un sistem hibrid: motor compact pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, combinat cu un sistem de propulsie electrică şi un acumulator litiu-ion care poate fi reîncărcat la o sursă casnică de curent.

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

Motorul pe benzină, care dezvoltă 170 kW/231 CP, îşi transferă puterea spre puntea spate, în timp ce electromotorul de 96 kW/131 CP acţionează puntea faţă. Bateria litiu-ion are o durată mare de viaţă şi o garanţie de 8 ani / 100.000 km.

Preţul lui i8 este de 138.384 de euro, preţ în care este inclus şi TVA-ul.

Ei bine, se întâmplă ceea ce aştepţi să se întâmple cu o maşină de 1,5 tone de metal, fibră de cabon, plastic şi piele, animată de 362 de cai-putere. Ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde şi are o viteză maximă, limitată, de 250 km/h.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3