930X122 MAIA

Gentea

Boom economic în Pitești: 6 milioane € pentru investiții!

Boom economic în Pitești: 6 milioane € pentru investiții!

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Într-o întâlnire neanunțată public de către Primăria Pitești, reprezentanți ai administrației locale, președinții asociațiilor de locatari din Războieni și Banatului dar și mai mulți oameni s-au reunit pentru a discuta problemele cu care se confruntă locuitorii acestor zone.

Cu toate că detaliile întâlnirii nu au fost făcute publice inițial, un reporter de la ePitești este prezent pentru a aduce în atenția publicului chestiunile abordate.

Citiți și: Pitești: Nouă grădiniță de top în oraș! Dotări de ultimă generație

Detalii, AICI. – Capriciile comunicării! Primăria informează după propriile reguli: ce vrea și când vrea –

Boom economic în Pitești: 6 milioane € pentru investiții!

Cristian Gentea a anunțat cu această ocazie că municipalitatea poate aplica pentru a obține fonduri în valoare de 6 milioane de euro.

Ar urma să fie investiți în proiecte de ajutorare a persoanelor vârstnice.

S-a adus în discuție și faptul că în Pitești repartitoarele de consum nu sunt obligatorii, lucru anunțat și de ePitești, AICI.

Gentea a mai menționat și că nu se va majora prețul căldurii în municipiu.

Pe larg, în video de mai jos: 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Oktavijan spune:

    felicitarii

  • Dumitru spune:

    Totuși… cu care „reprezentanti” ai acestor cartiere s-a întâlnit dl . primar !? locuiesc în Razboieni și nu am auzit ca ar veni prin cartier . Poate ca s-a întâlnit cu membrii PSD!? As fi dorit sa ii adresez câteva întrebări ca de pilda : 1) Când va binevoi administrația sa aducă” la civilizație” ruinele infecte din spatele magazinului Profi plus fostul restaurant Orizontul care adăpostește omenii străzii. 2) Piața Razboieni , stația de autobuz , masinile samsarilor ,cu zecile în parcările din Razboieni , blocurile : C5, B3,A3, plus alte mașini nemișcate cu anii; 3 ) străzile si trotuarele, adiacente cele dintre blocuri care arata ca după bombardament și multe alte probleme . Dar dl ( era sa scriu tov.) primar discuta doar cu aplaudacii dumnealui .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90