Donaris 930 x 122

braconaj

BRACONIER CARE RUPE GÂTUL CĂPRIOARELOR, CĂUTAT DE POLIȚIA ARGEȘ

Braconier care rupe gâtul căprioarelor, căutat de Poliția Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

”În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare, braconează un exemplar de căprior, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.

În acest moment se desfășoară cercetări pentru depistarea persoanei care apare în imagini și tragerea acesteia la răspundere penală.”, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Potrivit informațiilor noastre, infracțiunea ar fi avut loc pe raza unui fond de vânătoare din zona de sud a județului, cel mai probabil în comuna Recea.

Ancheta este derulată de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești. După ce va fi indentificat și prins, individul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Imaginile în care apare braconierul care își îndeamnă câinii să sfâșie o căprioară, căreia îi rupe gâtul, au un puternic impact emoțional, motiv pentru care am decis să nu le dăm publicității. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3