Donaris 930 x 122

bradu

Bradu: Regulament pentru gospodărirea localității

Bradu: Regulament pentru gospodărirea localității

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Neluarea măsurilor de tăiere a vegetației ierboase, a mărăcinișului, lăstărișului și de salubrizare a terenurilor neocupate din intravilan, precum și de împrejmuire a acestora din urmă către proprietari sau administratori constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 1.500 lei, anunță Primăria Bradu.

Sancțiunile se dau pentru nerespectarea prevederilor art. 3,pct. (7) din HCL Bradu nr.107/2018 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localității, precum si constatarea faptelor ce constituie contravenții, cu modificările și completările ulterioare.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

Pe de altă parte, precizează Primăria Bradu, arderea deșeurilor vegetale, menajere sau de altă natură pe domeniul public, precum și pe proprietatea privată a locuitorilor comunei Bradu, dacă prin aceasta se creează disconfort se sancționează cu amendă de la 1.500 la 2.500 lei.

Iar neîntreținerea și nesalubrizarea spațiilor situate între limita de proprietate și rigolă de scurgere a apelor de către proprietari/locatari se sancționează cu amendă de la 600 – 1.200 lei.

În fine, arderea miriștilor, tufărișurilor sau a vegetației ierboase de către proprietarii și deținătorii de terenuri cu orice titlu sau fără titlu, fără acordul autorității competente pentru protecția mediului și fără informarea în prealabil a serviciilor publice comunitare pentru situații de urgență, se sancționează cu amendă de la 1.500 la 2.000 lei, atrage atenția Primăria Bradu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90