EcoMoto 930×122

bărbat încătușat

Bravo, Poliția Argeș! OFICIAL: Șofer drogat pe străzi, pus la pământ și încătușat!

Bravo, Poliția Argeș! OFICIAL: Șofer drogat pe străzi, pus la pământ și încătușat!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Update. Poliția Argeș, oficial cu privire la acest eveniment:

”În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care un bărbat este imobilizat de către polițiști, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să facă următoarele precizări:

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

La data de 24 august a.c., în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au oprit, pentru control, pe bulevardul Dacia din Mioveni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din același oraș.

Întrucât tânărul nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă, în urma testării cu aparatul Drug test, a fost indicată prezenta unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Știrea inițială

Argeș. Bărbat pus la pământ și încătușat! Imagini video

Un bărbat a fost încătușat ieri, de polițiști, pe o stradă din orașul Mioveni.

 

Din primele informații, bărbatul s-ar fi aflat la volanul unei mașini și conducea sub influența substanțelor psihoactive.

Imaginile au apărut și în spațiul public și au devenit virale:

 

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3