930×122 CAPRA 5

brd finance ifn

BRD, tranzacție colosală. Ce se întâmplă cu creditele

BRD, tranzacție colosală. Ce se întâmplă cu creditele

Citiți și: ,,Cutremur” pe piața financiară! Tranzacție bancară de ultim moment

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul EOS, prin intermediul companiilor EOS Credit Funding DAC și EOS Finance IFN S.A., intenționează să preia un portofoliu de creanțe performante și neperformante de la BRD Finance IFN S.A.

„EOS Finance IFN S.A. și EOS Credit Funding DAC fac parte din Grupul EOS, un furnizor internațional de servicii financiare personalizate.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

Activitatea principală a companiei este reprezentată de achiziționarea portofoliilor de creanțe garantate și negarantate.

Principalele sectoare țintă sunt sectorul bancar, utilități, imobiliare și comerț electronic. Grupul EOS face parte din Grupul Otto, furnizor de servicii de comerț electronic, retail și servicii conexe.

BRD Finance IFN S.A., prezentă pe piață din anul 2004, are în portofoliu credite pentru achiziția de bunuri, carduri de credit, credite auto și credite de nevoi personale.

BRD, tranzacție colosală. Ce se întâmplă cu creditele

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observații și puncte de vedere pot fi transmise autorității de concurență prin fax la nr. 021.405.45.12 sau prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro în termen de 20 zile de la data prezentului anunț.”, anunță Consiliul Concurenței.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Samson Ion spune:

    BRD-ESTE CEA MAI BUNA BANCA DIN ROMANIA!Sunt foarte mulțumit de serviciile ei!

  • Ada spune:

    Nu tocmai. Costuri foarte mari la credite, refuzul acordării unui credit cu dobândă preferențiale pentru clienții vechi și cu venituri mari, refuzul de a expedia cardul la reînnoire prin curier (pe cheltuiala beneficiarului), în cazul clienților in vârstă și greu deplasabili – asa cum poate face CEC BANK, de exemplu – , comisioane bancare ce tocmai s-au dublat etc.
    BRD nu mai e ce a fost odată.

  • Silviu Ene spune:

    cea mai promptă,sigur este,și fără dobânzi ascunse

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90