Donaris 930 x 122

Arges

Breaking news! Informare pentru toți navetiștii din județ

Breaking news! Informare pentru toți navetiștii din județ

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Transportul public județean de persoane se reia în această seară, anunță Consiliul Județean Argeș.

În această seară, reprezentanții instituției s-au întrunit în ședință de îndată, în care consilierii au aprobat, în unanimitate, reluarea activității de transport județean.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Urgentarea ședinței a fost impusă pentru a nu lăsa argeșenii care fac naveta și elevii care merg la școli fără transport!

Imediat după ședință, operatorii de transport și-au ridicat licențele pentru desfășurarea activității.

„Conducerea Consiliului Județean mulțumește personalului tehnic pentru eforturile depuse și consilierilor județeni pentru că au răspuns cu promptitudine și au înțeles că de fiecare dată prioritatea noastră sunt argeșenii și interesele lor”!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Ne meritam soarta. Domnu Ungureanu 3 zile ai lasat copiii pe jos. Eram de fata cand un transportator va anunta in luna Aprilie ca o sa ramana fara licenta la 30 Mai. Stiu ca „NASU” a folosit licentele interjudete si pentru cursele judetene insa nu toti operatorii de transport aveau aceasta posibilitate. Apropo amenzile cine le plateste? Cel putin 5 masini au luat amenzi de 9000lei plus suspendare numere timp de 60 de zile.
    RUSINE AUTORITATEA JUDETEANA DE TRANSPORT

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90