New Profesional Consult 930 x 122

Parc Lunca Argeșului 3

Breaking. Ședință de urgență la Pitești! Decizie crucială!

Update, ora 15:35

Proiectul de hotărâre privind aprobarea scoaterii definitive din fondul Forestier Național a unui teren în suprafață de 2,8282 ha, situat în intravilanul municipiului Pitești, județul Argeș, Ocolul Silvic Pitești, a fost votat în unanimitate de consilierii locali.

Știrea inițială, ora 14:56 – Ședință de urgență la Pitești! Decizie crucială!

Astăzi, de la ora 15:00, Consiliul Local Pitești se întrunește într-o ședință extraordinară de îndată.

Pe ordinea de zi se află doar un singur punct.

Este vorba despre un proiect de hotărâre care vizează extinderea Parcului Lunca Argeșului, mai exact realizarea obiectivului de investiții ”Parc Lunca Argeșului 3”.

Ședință de urgență la Pitești!

Pentru ca acest lucru să fie posibil, astăzi se va vota aprobarea scoaterii definitive din fondul Forestier Național a unui teren în suprafață de 2,8282 ha, situat în intravilanul municipiului Pitești, județul Argeș, Ocolul Silvic Pitești.

Terenul oferit în compensare, pentru realizarea scoaterii definitive din fondul forestier, este localizat în extravilanul comunei Albota, Punctul ”Moșteni”, județul Argeș.

Finanțarea cheltuielilor pentru întocmirea și aprobarea în condițiile legii a documentațiilor de scoatere din circuitul silvic se face din sume alocate din bugetul local.

Potrivit proiectului, Parcul Lunca Argeșului 3 va dispune de piste de biciclete, căi de acces, locuri de joacă și aventura parc (tiroliană).

Foto principal: descriptiv

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90