EcoMoto 930×122

arest la domiciliu

Breaking! Veste fenomenală pentru Georgescu!

Breaking! Veste fenomenală pentru Georgescu!

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Astăzi, la Tribunalul Argeș s-a luat o decizie importantă în cazul primarului suspendat din Mioveni, Ion Georgescu.

Instanța a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Chiar dacă instanța a decis o măsură mai blândă în cazul edilului suspendat, acesta nu va putea să își exercite funcția de primar.

Printre obligațiile importante care îi revin lui Ion Georgescu pe perioada măsurii controlului judiciar se numără prezentarea în fața instanței ori de câte ori este chemat, să nu comunice direct cu martorii din dosar etc.

Totodată, acesta va fi obligat să meargă la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa conform programului sau ori de câte ori este chemat.

Iată ce a hotărât instanța:

,,În temeiul art. 348 rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen., art. 242 alin. 2 C.proc.pen. şi art. 211 alin. 2 C.proc.pen.:

Admite cererea formulată de inculpatul GI. Înlocuieşte măsura arestului la domiciliu dispusă prin încheierea nr. 245/C/CC/CP din data de 28.12.2023, pronunţată de Curtea de Apel Piteşti în dosarul nr. 6181/109/2023/a1.2, aşa cum a fost modificată prin încheierea pronunţată la data de 31.01.2024 în dosarul nr. 6181/109/2023/a1.4 al Tribunalului Argeş, faţă inculpatul GI, cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri.

În temeiul art. 215 alin. 1 C.proc.pen. :

Pe durata măsurii controlului judiciar, inculpatul are următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat;

b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei;

c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa (I.P.J. Argeş – Biroul Supravegheri Judiciare), conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat

Breaking! Veste fenomenală pentru Georgescu!

În temeiul art. 215 alin. 2 C.proc.pen. : Impune inculpatului ca pe durata măsurii controlului judiciar să respecte următoarele obligaţii:

a) să nu părăsească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei

b) să nu exercite funcţia de primar al oraşului Mioveni, jud. Argeş

c) să nu comunice direct sau indirect cu martorii Nicolae Valerică, Stoian Mircea, Potecă Teodor – Dan, Iacobescu Alexandru Emil, Nicolae Sînziana – Nicoleta, sau cu membrii familiei acestora.

Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 215 alin. 7, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, aceasta poate fi înlocuită cu o măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen.: Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. Stabileşte termen pentru o nouă verificare a măsurii preventive la data de 03.04.2024 ora 09:30 În temeiul art. 205 alin. 1 C.proc.pen.: Împotriva prezentei încheieri se poate formula contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 12.03.2024, ora 10:30.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Clevetescu spune:

    Veste dezamagitoare pentru pacientii de la Spitalul Mioveni:
    justitia il scapa din maini pe cel care a incercat sa angajeze un medic pe shpaga la acest spital.
    De unde si-ar fi recuperat shpaga respectiva candidata la postul de medic, daca ii reusea maneva?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90