930 x122 grota rece

bărbat

Bucurie de Crăciun pentru tatăl care nu a intrat la serbarea fiicei sale, de rușine

Update. 23 decembrie, ora 13.20

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Povestea bărbatului care a privit serbarea fetiței sale de pe hol, ca să nu o facă de rușine, s-a auzit în direct la Radio Zu. Acest lucru s-a întâmplat după ce o persoană i-a înscris cazul la Orașul Faptelor Bune, campanie desfășurată de postul de radio pe parcursul lunii decembrie.

Fetița sa învață la Școala Specială Nr.5 di Sectorul 3 al Capitalei.

Citiți și: Argeș. Dramă: Câinele care și-a așteptat zadarnic stăpânul mort în șanț – EXCLUSIV

Întrebat de ce i-a fost rușine să intre la serbare, bărbatul a spus:

Eram cum sunt acum îmbrăcat, într-un echipament vișiniu și d’aia. Eu eram și un pic pătat de una, de alta, că știți cum e la salubritate. Mă murdăresc de la orice, că lucrez în domeniul ăsta.

Acesta a mai declarat că, împreună cu cei 5 copii, locuiește într-o cameră cu bucătărie. Oamenii care i-au ascultat în direct povestea au și donat.

Să fie mândru de faptul că muncește și să fie mândru de copiii lui. Să meargă să îi vadă la serbări și oriunde, să nu-i fie rușine că muncește”, i-a transmis unul dintre donatori bărbatului.

Știrea inițială 22 decembrie, ora 17.31 – Răvășitor! Nu a intrat la serbarea fiicei de rușinea hainelor pe care le purta!

Un bărbat din București care a mers la serbarea fiicei sale a rămas pe hol rușinat, cel mai probabil, de cum era îmbrăcat. Povestea acestuia a fost făcută publică, într-o postare, de un alt tată care a participat la eveniment.

Potrivit ziare.com, povestea bărbatului a creat o uriașă mobilizare pe Facebook, mulți oameni cerând detalii pentru a-l ajuta.

„Am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Şcoală Specială nr. 5. Startul serbării a întârziat deoarece o aşteptăm pe Nicoleta…

A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, slab rău şi îmbrăcat în costum de lucrător la ADP Sct. 3… Omul s-a învoit probabil de la muncă câteva ore să fie alături de faţă… Nu a intrat în sala de clasă, ruşinat probabil de cum este îmbrăcat şi a rămas pe hol…

Are cinci copii acasă, Nicoleta fiind o fată cu probleme locomotorii şi mentale. Mi-a spus că are nouă pareze, merge foarte greu. El urmează să-şi piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident suferit, care i-a secţionat tendoanele.

Mişcă doar două degete şi aşa face curat pe stradă. Îmi explica cum ţine matura”, a povestit bărbatul pe Facebook.

Mai multe informații puteți afla AICI.

Sursă foto: antena3.ro

Sursă video: Facebook Radio Zu

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3