NOR CURIER 930X122

caine

CÂINELE SALVATOR AL ISU ARGEȘ, RETRAS DIN SERVICIU

Câinele salvator al ISU Argeș, retras din serviciu. Pompierii argeșeni și-au luat astăzi rămas bun de la ”colega” lor Sasha, câinele care i-a sprijinit în misiunile de căutare-salvare urbană timp de aproape cinci ani.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din păcate, Sasha a fost retrasă din serviciu din cauza unor probleme medicale, ne precizează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Fiindcă la cele trei etape ale procedurii de valorificare, potrivit legii, a Sashei, prin licitație publică, cu strigare, nu s-a prezentat nimeni, aceasta a fost preluată, cu titlu gratuit, de conductorul său, plutonierul major Tudorel Zaharia.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

”Sasha a fost îndrăgită de colegi, dar și de public, fiind de fiecare dată atracția tuturor celor care ne treceau pragul, cu ocazia organizării diferitelor evenimente.

I-am organizat și noi o mică festivitate de retragere, prilej cu care i-am dăruit, în semn de prețuire, un medalion simbolic. Îi mulțumim pentru întreaga activitate și îi urăm multă sănătate!”, transmite sursa citată.

Pe de altă parte, tot astăzi pompierii argeșeni și-au luat la revedere și de la doi dintre colegii lor de arme, care după o activitate de aproape 30 de ani au ieșit la pensie.

”După ce au servit arma pompierilor cu devotament și curaj, plutonierul adjutant șef Constantin Geană de la Secția de Pompieri Costești și plutonierul adjutant șef Gheorghe Simionescu de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au trecut în rezervă, în aplauzele colegilor”, conform ISU Argeș.

În schimb, li s-au alăturat pompierilor argeșeni alți doi colegi:

– ca urmare a promovării concursului organizat de ISU Argeș, din sursă externă, de către căpitanul Sofia Elena Ciobanu în funcția de ofițer specialist I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației;

– prin mutarea în interesul serviciului, de la ISU Ialomița la ISU Argeș  Centrul Operațional, a sublocotenentului Ionuț Vasile Tunaru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90