Donaris 930 x 122

Arges

CAL SALVAT DE POMPIERI DINTR-UN LAC

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş informează că echipajele SMURD au intervenit ieri la 32 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 6 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Un caz aparte s-a înregistrat în comuna Săpata.

Potrivit ISU Argeș, la ora 15:21 un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti-Punctul de Lucru Vedea a intervenit în Săpata pentru salvarea unui cal căzut într-un lac cu o adâncime de aproximativ 2 metri. Intervenţia a fost încununată de succes, calul fiind scos teafăr și nevătămat din apă. ISU nu precizează împrejurările în care a avut loc incidentul.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Este a doua operațiune similară din această lună desfășurată de pompierii argeșeni. Despre precedentul caz puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/doi-cai-au-cazut-intr-un-canal/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3