930 x122 grota rece

dacia

AUTOEXPERT: PROBLEME LA TESTE PENTRU DACIA DUSTER

AutoExpert: Probleme la teste pentru Dacia Duster. Specialiștii AutoExpert au analizat la probele clasice de stabilitate și frânare 10 SUV-uri de clasă mică dintre cele mai vândute în segmentul lor.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

În acest test a intrat și Dacia Duster. Supertestul de stabilitate a început cu cea mai clasică probă: frânarea de urgență de la 100 km/h la gol, adică doar cu șoferul la bord. Dacia Duster a avut o distanță de oprire de 44,1 m.

În clasamentul final, după mai multe probe, autoturismul fabricat la uzina din Mioveni s-a clasat pe ultimul loc, cu 3,15 puncte dintr-un total posibil de 5.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

”Frânarea nu este foarte omogenă și frânează lung în sarcină maximă și pe aderență diferită, asfalt uscat/piatră cubică. Din cauza trenului de rulare moale, ținuta de drum nu are rezerve prea mari, fiind doar discretă”, punctează AutoExpert. Analiza completă, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90