930×122 CAPRA 5

dacia

DACIA DUSTER, DEZAMĂGIRE CRUNTĂ

Dacia Duster, dezamăgire cruntă. Noul model Dacia Duster a primit doar 3 stele la testele EuroNCAP. Potrivit auto-bild.ro, calificativul este similar cu cel acordat la testele făcute cu prima generaţie Duster.

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

Conform sursei citate, noua Dacia Duster a primit un punctaj de 71% în ceea ce privește protecția pentru pasagerii adulți, 66% pentru protecția copiilor, 55% pentru protecția pietonilor și doar 37% în privința sistemelor de siguranță.

Noul model Dacia Duster fabricat la uzina din Mioveni a primit numai 3 stele, în condițiile în care primul vehicul de teren al mărcii Dacia, produs în 2010, a avut un calificativ identic.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Cu alte cuvinte, potrivit rezultatelor testelor, în acești ani la Dacia Duster nu au fost aduse îmbunătățiri considerabile din punct de vedere al siguranței.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3