NOR CURIER 930X122

dacia

DACIA, SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Dacia, surpriză neplăcută la Salonul Auto de la Geneva. Dacia va avea stand propriu la Salonul Auto de la Geneva, dar fără nicio noutate, ultimul model nou lansat de marca românească deținută de Group Renault fiind Dacia Duster, prezentat la Frankfurt, anul trecut.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Dacia mizează pe Duster și la Geneva, mai ales că Salonul elvețian a fost locul de lansare a primei generații a SUV-ului produs la Mioveni, și va mai expune o ediție specială a subcompactei Sandero, în versiunea Stepway, după cum anunță Renault Group.

Vizitatorii salonului din Geneva vor vedea întreaga gamă Dacia, inclusiv familia completă Stepway. Dacia a lansat tot la Geneva, anul trecut, Logan MCV Stepway, împreună cu ediția limitată Explorer, ieșită între timp din oferta mărcii.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Dacia Duster a fost deja lansată și pe piața din Elveția, la un preț mai mic decât cel din România, de aproxiamtiv 12.000 de euro, însă perioada Salonului este un moment foarte bun pentru noul SUV pentru a fi văzut de publicul potențial.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3