930×122 CAPRA 5

hyunday

NOUL MODEL HYUNDAI ELANTRA FACELIFT, DISPONIBIL ÎN SHOWROOM-UL ȚIRIAC AUTO PITEȘTI

Hyundai Elantra facelift este disponibil în rețeaua de distribuție Hyundai Auto România începând din acestă primăvară. Modelul poartă amprenta liniei de design specifică Hyundai: „fluidic sculpture”.

Citiți și: Atenție, șoferi! Aceste mașini vor fi rechemate în service

Dezvoltat pe baza succesului înregistrat de modelul anterior, Elantra facelift completează perfect gama de modele Hyundai, caracterizată prin design deosebit, confort și calitate. Aceste atribute au primit recunoaștere la nivel international, Hyundai Elantra câștigând titlul european „Autobest 2012” și titlul de „Mașina Anului 2012” în America de Nord și Canada.

În România Hyundai Elantra facelift e disponibil cu motorizare pe benzină, Gamma 1.6 litri MPi D-CVVT, compatibilă Euro V. Propulsorul este echipat cu distribuție variabilă D-CVVT și livrează o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta între transmisia automată și cea manuală, ambele dotate cu șase trepte de viteză.

Citiți și: S-A DESCHIS SALONUL AUTO PITEȘTI! VEZI GALERIE FOTO!

Elantra facelift se diferențiază de generația anterioară în materie de design printr-o grilă reconstruită, prin proiectoarele de ceață, bara de protecție față, dar și prin remodelarea părții din spate. Deși ampatamentul modelului Elantra a rămas neschimbat, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spațiu, atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje.

La nivel local clienții pot opta pentru două variante de echipare, care asigură confort și siguranță. În interior Elanta facelift dispune de o serie de îmbunătățiri, care redefinesc experiența șofatului. Noul sistem opțional de afișare Supervision Cluster tip LED, care măsoară 3,8 inch, prezintă o varietate de informații, la o claritate de înaltă rezoluție. În plus, clienții pot beneficia de un sistem audio cu un afișaj de 4,3 inch.

Pentru o mai bună iluminare, Hyundai oferă un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar și proiectoare de ceață. Noua formă alungită a farurilor evidențiază caracterul dinamic al sedanului compact.

Modelul Elantra facelift beneficiază de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care – cel mai competitiv pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piața locală. Acest serviciu include 5 ani garanție integrală fără limită de kilometri, 5 ani asistență rutieră și 5 ani verificări tehnice periodice gratuite.

Elantra facelift este disponibil în rețeaua de distribuție autorizată Hyundai Auto România, cu prețuri începând de la 14.016 euro cu TVA inclus (12.516 euro prin programul de înnoire a parcului auto național 2014).

 

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul www.tiriacauto.ro. Contact: Ţiriac Auto Piteşti, strada Albota, nr.2, comuna Albota, județul Argeş și tatiana.muntean@tiriacauto.ro, george.pungoi@tiriacauto.ro, marius.popescu@tiriacauto.ro. Call Center: *4141.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90