930×122 CAPRA 5

aoa

autoshow

SALON AUTO ÎN PIAȚA „VASILE MILEA”

Asociaţia Oamenilor de Afaceri şi Camera de Comerț și Industrie Argeș organizează în perioada 6-10 mai în Piaţa „Vasile Milea” cea de a XVII-a ediţie a Salonului Auto Pitești.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

În cadrul salonului vor fi lansate noi modele auto, în premieră în județul Argeş, anunţă organizatorii. La această ediție pe lângă automobile vor mai fi expuse și piese, accesorii și anvelope auto. Principalele mărci care vor fi prezente la Salon sunt Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Nissan, Peugeot, Mercedes, Mitsubishi, Toyota, Suzuki, Opel, Chevrolet și Iveco. Persoanele interesate să cumpere un autoturism pot găsi la Salon și o serie de oferte de finanțare.

Salonul Auto este organizat în colaborare şi cu sprijinul Primăriei Piteşti. Deschiderea va avea loc mâine, 6 mai, la ora 12.

Citiți și: Oficial! Se restituie această taxă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3