Donaris 930 x 122

mercedes benz

S-A DESCHIS SALONUL AUTO PITEȘTI! VEZI GALERIE FOTO!

În urmă cu o oră s-a deschis în Piața „Vasile Milea” din centrul orașului o nouă ediție, a XVII-a, a Salonului Auto Pitești.

Citiți și: Atenție, șoferi! Aceste mașini vor fi rechemate în service

Principalele mărci expuse sunt Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Nissan, Peugeot, Mercedes, Mitsubishi, Toyota, Suzuki, Opel, Chevrolet și Iveco. Piteștenii pot admira peste 70 de automobile, cel mai scump fiind un Mercedes Benz Clasa S. “Având în vedere că piaţa auto nu stă tocmai pe roze, această ediţie este ok! Au fost şi ediţii mai ample. Salonul Auto Pitești a devenit deja o tradiţie. Am primit un feedback pozitiv din partea delarilor auto, dovadă fiind prezența lor în număr mare.”, declară pentru ePitești Alex Șerban, din partea Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș.

AOA și Camera de Comerț și Industrie Argeș, în parteneriat cu Primăria, sunt organizatorii Salonului, care va rămâne deschis până pe 10 mai inclusiv.

Citiți și: AZI LA GENEVA DACIA A PREZENTAT VERSIUNI ANIVERSARE (GALERIE FOTO)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3