EcoMoto 930×122

dacia

PROMOTOR: UN MOTOR DE PE DACIA ARE UN DEFECT DE FABRICAȚIE

Promotor: Un motor de pe Dacia are un defect de fabricație. Motorul H5FT, care se gășește pe modelele Renault, Dacia şi Nissan, ar avea un defect de fabricaţie, scrie promotor.ro, care citează publicația Le Monde.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

„Propulsorul de 1,2 litri, produs la uzina Renault din Valladolid (Spania) între 2012 şi 2016 (Euro 5), are un defect de fabricaţie care poate duce la un consum exagerat de ulei.

Această situaţie duce la un risc ridicat ca valva de evacuare din interiorul cilindrului să cedeze, ceea ce ar putea face ca motorul să cedeze brusc”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Motorul H5FT se găsește pe Renault Clio, Captur, Megane, Scenic, Kadjar, Kangoo, dar şi pe Dacia Duster, Lodgy, Dokker şi Nissan Qashqai, Juke şi Pulsar. Mai multe detalii, în materialul promotor.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3