930 x122 grota rece

android

SCHIMBARE REVOLUŢIONARĂ LA DACIA

Schimbare revoluţionară la Dacia. Android Auto, componenta software din maşini care permite conectarea smartphone-ului şi operarea sa prin intermediul sistemului de infotainment, ajunge acum pe mai multe maşini.

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

Printre mărci precum Alfa Romeo, Volvo şi Opel avem şi Dacia, al cărei sistem Media Nav va primi compatibilitate cu sistemul de operare Google în viitorul foarte apropiat. Anunţul a fost făcut prin intermediul site-ului oficial Android.

Pe pagina Android.com la categoria „Auto” au fost adăugate noi maşini care beneficiază de Android Auto. Avem pe pagina Alfa Romeo modelele 2018+ Giulia şi 2018+ Stelvio, pe pagina Nissan modelele 2018+ Kicks, MM518D-L şi MM518D-W (acestea fiind nume de sisteme de navigaţie, nu de maşini), iar pe pagina Volvo modelele 2019+ S60, 2019+ V60 şi 2018+ XC40.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

În cele din urmă avem o nouă pagină pe site-ul Android Auto dedicată producătorului românesc Dacia. Aici nu sunt specificate modele care vor beneficia de această funcţionalitate, însă este destul de uşor de intuit că va fi vorba despre cele care beneficiază de sistemul Media Nav. Întrucât toate maşinile din gama Dacia vor putea fi configurate cu acest sistem, probabil că acestea vor fi compatibile şi cu Android Auto.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3