Donaris 930 x 122

internațional pick-up of the year 2016

SUPER TROFEU PENTRU NOUL NISSAN NP300 NAVARA

Noul Nissan NP300 Navara a câştigat trofeul internațional Pick-up of the Year 2016, cea mai prestigioasă distincție a competiției. Trofeul a fost înmânat în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Lyon (Franța).

Citiți și: Nume mari din industria auto, interesate de Uzina de la Mioveni

Juriul a apreciat evoluţiile radicale la nivel de design exterior şi interior, tehnologiile inovatoare, motorizarea performantă 2.3 l dCi, precum şi capabilităţile impresionante de remorcare şi sarcină utilă ale modelului a cărui producție a debutat la uzina Nissan din Barcelona (Spania).

Astfel noul pick-up Nissan îşi surclasează detaşat concurenţii, modelele Mitsubishi L200 și Ford Ranger, într-o competiţie acerbă, în care membrii juriului au punctat ţinuta de drum, capabilităţile off-road, performanța motorizării şi sarcina utilă.

Citiți și: UN ȘOFER BĂUT A LOVIT ÎN TOIUL NOPȚII MAI MULTE MAȘINI PARCATE

Cu un stil dinamic şi modern, NP300 Navara oferă confortul şi rafinamentul unui crossover, conservând în acelaşi timp atuurile specifice unui cărăuş veritabil, precum sarcina utilă şi capacitatea de tractare.

Printre cele mai apreciate noutăţi propuse se numără şasiul robust şi suspensia spate multilink în 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum şi o benă impresionantă, mai lungă cu 67 de mm decât a modelului precedent.

NP300 Navara ridică standardele şi în materie de tehnologie utilă, prin introducerea unor inovaţii unice în segment:

-Around View Monitor, care permite o vedere panoramică de 360º pentru manevre la viteză redusă şi Forward Emergency

-Braking (frânare automată de urgenţă), care reduce sau împiedică pericolul de coliziune.

“Acest premiu prestigios încununează expertiza de 80 de ani a Nissan în producţia de pickup-uri. Testele riguroase efectuate de membrii juriului internațional Pick-up of the Year au evidenţiat caracteristicile noului NP 300 Navara, precum robusteţea şi inovaţia.”, declară Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President Nissan LCV BU.

„Nissan este recunoscut de clienţii săi din Europa ca expert al vehiculelor cu capabilităţi autentice 4×4 şi creator al conceptului de crossover. Noul NP300 Navara reprezintă fuziunea celor două universuri auto, în care ne este recunoscută excelenţa: un pick-up care combină robusteţea vehiculelor 4×4 cu rafinamentul şi eficienţa unui crossover. Este o mare onoare ca noul NP 300 Navara să primească trofeul internaţional Pick-up of the Year 2016 (IPU) din partea celor mai experimentaţi jurnalişti din Europa în domeniul vehiculelor comerciale. Le mulțumesc membrilor juriului pentru acest premiu, care reprezintă o reconfirmare a excelenţei noului model!”, adaugă Ponz Pandikuthira, director Vehicule Comerciale Uşoare Nissan Europa.

Producţia noului NP300 Navara a debutat în noiembrie 2015 în uzina Nissan din Barcelona, iar comercializarea lui în Europa este prevăzută pentru începutul anului 2016.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3