Donaris 930 x 122

automobilism

SPECTACULOS! AUTOMOBILISM VITEZĂ ÎN MUSCEL (GALERIE FOTO)

Lucian Răduț este câștigătorul Trofeului Câmpulung Muscel 2015, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo VIII. Răduț s-a impus în ambele manșe de concurs cu un timp cumulat de 2:57.689.

Citiți și: Angajări la Primărie

Pe locul 2 s-a clasat Paul Andronic (Mitsubishi Lancer EVO IX), la un ecart de aproape două secunde și jumătate față de campion. Pe podium, pe locul 3, a mai urcat Andrei Dumitrescu, la comenzile unui monopost Tatuss, care i-a întrecut pe Costi Stratnic (BMW 135d), Șerban Andrei (Skoda Fabia) și Dan Prepeliță (Audi RS4).

Ion Nicolae (Mitsubishi Lancer Evo VIII) a câștigat grupa N, devansându-l pe Alexandru Mitroi (Mitsubishi Lancer Evo X) cu o jumătate de secundă și pe Raul Szene (Mitsubishi Lancer Evo IX) cu aproape o secundă și jumătate.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: PRIMARUL LIVIU ȚÂROIU, LĂSAT FĂRĂ PERMIS

Grupa A a fost câștigată de Adi Sotingeanu (Subaru Impreza GC8), care a avut un avans de 1.2 secunde față de Bogdan Ungureanu (Mitsubishi Lancer Evo IX) și de 1.35 secunde față de Radu Ortelecan (Mitsubishi Lancer Evo VI).

Competiția mașinilor cu două roți motrice a fost adjudecată de Andrei Șerban (Skoda Fabia). Șerban a fost urmat de Alex Mirea (Honda Civic EP3) și Claudiu Ciucă (Renaul Megane). În ceea ce privește competiția mașinilor cu două roți motrice cu peste 3.000 de cmc, s-a impus Costi Stratnic (BMW 135d), urmat de Florin Voicu (Ferrari 430 Challenge).

Două defecțiuni tehnice au făcut ca doi dintre favoriții la titlu să nu reușească să ia puncte în Câmpulung. Ovidiu Zaberca a ieșit în decor în ziua antrenamentelor, fiind nevoie de transportarea lui la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale. La rândul său, Cornel Gărdean a fost forțat și el să renunțe la competiție, incidentul rutier nefiind, însă, unul cu urmări asupra pilotului.

Premierea la general, organizată pe traseu, a fost oficializată de ministrul Energiei, Andrei Gerea. Premierea extinsă s-a desfășurat în Piața Primăriei Câmpulung, trofeele fiind înmânate de prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, primarul interimar al municipiului, Liviu Țâroiu, viceprimarul Bogdan David, deputatul Gheorghe Marin, autoritățile locale din Lerești și de partenerii evenimentului. Titlul de „King of the Hill” a fost primit de Nicolae Zaberca, tatăl lui Ovidiu Zaberca.

Trofeul Câmpulung Muscel 2015 a avut loc în weekend pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, și a reprezentat etapa a VI-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Potrivit organizatorilor, în cele două zile la acest spectacol automobilistic au asistat în jur de 7.000 de spectatori.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3