New Profesional Consult 930 x 122

alexandra bizon

ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE

Recent, în zilele în care pietrele crăpau de ger, Alexandra Bizon, câmpulungeanca pasionată de modelling, a pozat în rochie la -10 grade Celsius, în rolul Crăiesei Zăpezii.

Citiți și: Revine gerul! Meteorologii anunță temperaturi de minus 18 grade

Cu umerii şi mâinile dezgolite, pentru aproximativ 20 de minute Alexandra a îndurat un frig îngrozitor, însă spune că a meritat pe deplin şi că ar repeta oricând experienţa.

,,Cu o zi înainte de şedinţa foto am procurat tot ceea ce aveam nevoie, urmând ca a doua zi, la ora 11, să ne apucăm de treabă. Make-up-ul şi coafura mi le-am făcut singură. Mi-a luat în jur de patru ore, asta pentru că am vrut ca totul să iasă perfect. Mai apoi, atât eu, cât şi Dan Niculescu, fotograful care îmi este şi verişor, ne-am deplasat la circa un kilometru de casă, într-o pădure în care am găsit un luminiş plin cu zăpadă. Şedinţa foto a avut loc la -10 grade şi deşi frigul mi-a dat ceva bătăi de cap experienţa a fost una mai mult decât interesantă. Am vrut o şedinţă foto diferită şi aşa a şi fost.’’, spune Alexandra Bizon pentru ePiteşti.

Citiți și: Vreme extremă în România: Ninsori, ger, polei și viscol

Mai multe despre ea puteţi citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-de-la-dinicu-golescu/. (Foto: Arhivă personală Alexandra Bizon)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90