930X122 MAIA

alexandra bizon

ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE

Recent, în zilele în care pietrele crăpau de ger, Alexandra Bizon, câmpulungeanca pasionată de modelling, a pozat în rochie la -10 grade Celsius, în rolul Crăiesei Zăpezii.

Citiți și: Ger cumplit! Urmează temperaturi de coșmar

Cu umerii şi mâinile dezgolite, pentru aproximativ 20 de minute Alexandra a îndurat un frig îngrozitor, însă spune că a meritat pe deplin şi că ar repeta oricând experienţa.

,,Cu o zi înainte de şedinţa foto am procurat tot ceea ce aveam nevoie, urmând ca a doua zi, la ora 11, să ne apucăm de treabă. Make-up-ul şi coafura mi le-am făcut singură. Mi-a luat în jur de patru ore, asta pentru că am vrut ca totul să iasă perfect. Mai apoi, atât eu, cât şi Dan Niculescu, fotograful care îmi este şi verişor, ne-am deplasat la circa un kilometru de casă, într-o pădure în care am găsit un luminiş plin cu zăpadă. Şedinţa foto a avut loc la -10 grade şi deşi frigul mi-a dat ceva bătăi de cap experienţa a fost una mai mult decât interesantă. Am vrut o şedinţă foto diferită şi aşa a şi fost.’’, spune Alexandra Bizon pentru ePiteşti.

Citiți și: Furtună arctică peste România! Vortexul polar aduce munți de zăpadă și temperaturi siberiene!

Mai multe despre ea puteţi citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-de-la-dinicu-golescu/. (Foto: Arhivă personală Alexandra Bizon)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90