930×122 CAPRA 5

chisinau

ILINCA ŢURCANU, SUPER TRANSFORMARE (GALERIE FOTO)

Basarabeanca Ilinca Ţurcanu, studentă la Universitatea Pitești (UPIT), la specializarea marketing, face performanță în modă. Ascensiunea sa este dovedită și de calitatea celei mai recente ședințe foto în care a fost protagonistă. Ilinca a pozat cu profesionalism într-un studio din capitala Republicii Moldova, Chişinău.

Citiți și: 17 milioane de euro pentru reabilitarea căii ferate Pitești – Călinești

,,Alături de alte fotomodele, am promovat fotograful (pe Margarita Cernei), make-up artistul (Creative Academy Jeanne d’Arc Liubov Ojog) şi designerul care s-a ocupat de hainele noastre (Nikita Rinadi). Machiajul, ţinuta și, mai ales, coafura au fost deosebite. Special pentru acest shooting părul meu a fost colorat în albastru. Toată transformarea a durat în jur de trei ore, iar şedinţa foto în sine, două ore.

Pun mult suflet în ceea ce fac și de fiecare dată dau tot ce e mai bun din mine. Modellingul este practic lumea mea. A fost o experienţă minunată şi asta în primul rând datorită oamenilor speciali cu care am colaborat. Am fost ca între prieteni!’’, spune Ilinca Țurcanu pentru ePiteşti.

Citiți și: Pitești: O șoferiță de 42 de ani a dat peste cap aparatul etilotest

Mai multe despre ea puteţi (re)citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/studenta-pitesti-profa-de-muzica-si-fotomodel-basarabia/. (Foto: Arhivă personală Ilinca Ţurcanu)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Donaris 570×90