930 x122 grota rece

Elena Bianca Mănescu

BIANCA MĂNESCU, ŞEDINŢĂ FOTO VINTAGE ÎNTR-UN MAGAZIN DE MOBILĂ

Fotomodelul Elena Bianca Mănescu a fost protagonista unei şedinţe foto cu aer vintage. Scopul a constat în promovarea machiajelor realizate de o tânără din Piteşti, care a terminat recent cursuri de make-up în Capitală.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

,,A fost o experienţă unică! Până acum nu a mai existat nimeni care să facă o astfel de şedinţă foto în Pitești. M-am dus cu gândul în trecut, la rochiile vintage și la modul în care trăiau oamenii cu ani buni în urmă. Parcă eram din altă lume, una care mă fascina şi în care aş fi vrut să trăiesc.’’, spune Bianca.

Fotografiile au fost făcute de Alexandru Văduva, un cunoscut profesionist în domeniu, în incinta unui cunoscut magazin de mobilă din Piteşti.

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

În vârstă de 19 ani, Elena Bianca Mănescu studiază la Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’. Mai multe despre ea: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/va-vine-sa-credeti-bianca-refuzata-la-emisiunea-lui-botezatu/. (Foto: Alexandru Văduva)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90