Donaris 930 x 122

foto

VIAȚA DE STUDENT: EXPOZIȚIE FOTO LA UNIVERSITATEA PITEȘTI

Peste 50 de fotografii au fost expuse în holul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universității Pitești.

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

Fotografiile redau momente din viaţa studenţilor de la Jurnalism. Expoziția a fost admirată atât de profesori și de studenţi, cât şi de elevii din învățământul preuniversitar veniți în vizită în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”.

„Ne-am gândit să organizăm această expoziţie pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte.

Citiți și: Universitatea de Stat din Pitești face angajări

Sub egida „Viaţa de student”, am reunit fotografii din momentele reprezentative din activitatea studenţilor de la Jurnalism: prezenţa la diferite evenimente, seminarii și conferinţe, la care studenţii participă atât prin natura specializării pe care o urmează, aflându-se în centrul evenimentelor, cât şi prin prisma evenimentului în sine, deoarece, de multe ori, fac parte din comitetul de organizare a acestor evenimente.

Sunt scene de viaţă, amintiri frumoase, pe care le vor revedea cu drag peste ani.”, spune Gabriela Safta, cadru didactic la Universitatea Pitești, cea care a coordonat acest proiect.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3