EcoMoto 930×122

turturi

(GALERIE FOTO) PERICOL LA UNIVERSITATEA PITEȘTI: ”M-AM SPERIAT DE MOARTE!”

Pericol la Universitatea Pitești: ”M-am speriat de moarte!”. O studentă a Universității de Stat din Pitești a tras o sperietură zdravănă în această după amiază în timp ce se afla la sediul central al instituției, situat pe strada Târgul din Vale.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Potrivit sesizării pe care am primit-o de la studentă, mai mulți țurțuri au căzut de pe acoperișul Universității la doar câțiva centimetri distanță de ea.

”M-am speriat de moarte! Câteva secunde au lipsit ca țurțurii să mă lovească în cap. Cine ar fi fost responsabil?”, spune studenta, care ne transmite și fotografii făcute astăzi, în jurul orei 16, după cum ne precizează (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Mai mult, afirmă studenta, ”treptele nu sunt curățate, iar zăpada trece de gleznă și în fața Universității. Nimeni nu pare interesat de acest lucru!”.

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90