SMART KIDS 930X122

turturi

(GALERIE FOTO) PERICOL LA UNIVERSITATEA PITEȘTI: ”M-AM SPERIAT DE MOARTE!”

Pericol la Universitatea Pitești: ”M-am speriat de moarte!”. O studentă a Universității de Stat din Pitești a tras o sperietură zdravănă în această după amiază în timp ce se afla la sediul central al instituției, situat pe strada Târgul din Vale.

Citiți și: Bradu: Iarna a fost… îmblânzită!

Potrivit sesizării pe care am primit-o de la studentă, mai mulți țurțuri au căzut de pe acoperișul Universității la doar câțiva centimetri distanță de ea.

”M-am speriat de moarte! Câteva secunde au lipsit ca țurțurii să mă lovească în cap. Cine ar fi fost responsabil?”, spune studenta, care ne transmite și fotografii făcute astăzi, în jurul orei 16, după cum ne precizează (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Zăpadă și viscol în România

Mai mult, afirmă studenta, ”treptele nu sunt curățate, iar zăpada trece de gleznă și în fața Universității. Nimeni nu pare interesat de acest lucru!”.

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3