930 x122 grota rece

studenți internaționali

SPECTACOL INTERNAȚIONAL ÎN PITEȘTI

Spectacol internațional în Pitești. Studenții străini care învață sau care au învățat la Universitatea din Pitești sunt invitații evenimentului din această dimineață de la Teatrul “Alexandru Davila”.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

De la ora 10:30, în sala mare a teatrului se va desfășura a VI-a ediție a Zilei Studenților Internaționali, în organizarea Facultății de Științe ale Educației a Universității din Pitești și în colaborare cu Centrul pentru Relații Internaționale.

Studenții de peste hotare care învață în Pitești vor oferi un spectacol de muzică, dansuri, teatru și varietăți.

Citiți și: Pitești. Concert caritabil pentru Erika Duminică

La spectacolul de la teatru poate asista oricine dorește, nu doar studenții și cadrele didactice ale UPIT, intrarea fiind liberă.

La Universitatea din Pitești învață tineri străini atât în anul pregătitor, cât și pentru studii de licență, masterat ori doctorat. De-a lungul anilor, aici au studiat tineri din țări ca Albania, Algeria, Djibouti, Etiopia, Franța, China, Guineea, India, Insulele Comore, Iordania, Irak, Maroc, Mexic, Mongolia, Palestina, Siria sau Vietnam.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3