NOR CURIER 930X122

gunoi

Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Update 21 august

Gunoaiele de pe terenul privat au fost ridicate astăzi, după cum ne anunțase la sfârșitul săptămânii trecute Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Așadar, se poate!

Primăria Pitești, edilul Gentea, au reacționat rapid și în câteva zile gunoiul s-a ridicat!

Un lucru bun, de lăudat!

Update 18 august: Primăria și Poliția Locală reacționează! Surpriza la care nu se aștepta nimeni. Al cui este terenul

„În urma informațiilor apărute în mediul online, polițiștii locali cu atribuții în protecția mediului, din cadrul Biroului D.C.A.S.A.C.P.M. – Poliția Locală Pitești, au verificat în cursul zilei de ieri aspectele semnalate.

A fost luată legătura cu administratorul Universității de Stat din Pitești, acesta confirmând faptul că deșeurile rezultate din amenajările clădirilor din cadrul Universității au fost depozitate de către executant, pe teren privat, acestea urmând a fi ridicate în cursul zilei de luni”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Știrea inițială 17 august:„Munte” de gunoi lăsat de izbeliște lângă Universitatea Pitești

Privire dezolantă pe strada Gheorghe Șincai, colț cu strada Râurilor, la câțiva pași de parcarea Universității Pitești.

În apropierea instituției de învățământ, lângă parcarea care se amenajează de către Universitate, vedeți acest „munte” de resturi imens! Gunoi de toate națiile, de la cartoane, pungi cu resturi din construcții, saci, cutii, etc.

Nu știm al cui este terenul în cauză, cu acest focar de infecție, aflat la 2 pași de Centrul Piteștiului, dar știm sigur că oricui ar aparține, trebuie amendat drastic și pus să curețe zona.

Este inadmisibilă această imagine!

Invităm „călduros” Primăria Pitești și Garda de Mediu Argeș să se autosesizeze și să ia măsuri în acest caz!

Nu mai departe de acum câteva zile, publicația ePitești.ro atrăgea atenția, tot cu privire la un caz asemănător, de data aceasta în zona 0, în spatele Străzii Mari, la câțiva metri de Primăria Pitești, într-o locație ce ar aparține de fostul Hotel Muntenia. Maldăre de gunoi și acolo, ca și în acest caz.

Tot subiectul, cât și detalii puteți (re) citi AICI – Pitești. Gunoi, mult gunoi și mizerie în zona 0 din Centru, la doi pași de Primărie

Luând la pas orașul, vedem tot mai des asemenea imagini care nu trebuie să existe într-un municipiu – reședință de județ, cum este Piteștiul!

Așadar, înțelegem că unii oameni sunt necivilizați și aruncă peste tot, pe unde văd cu ochii, resturi, însă știm că oamenii se pot civiliza cu AMENZI! Aplici LEGEA, tu, Primăria Pitești sau Garda de Mediu Argeș, în acest caz sau ori de câte ori e nevoie!

Primăria Pitești, Garda de Mediu Argeș, se aude, se vede? Vă mai atașăm o poză, să vedeți mai bine:

555×222 grota rece

Comentarii

5 comentarii

  • F.N. spune:

    peste strada Calea Bascov,vis a vis de Gara Nord și Facultatea Brâncoveanu este tot o zonă ,, neagră ” ! Este transformată in WC public !

  • F.N. spune:

    peste strada Calea Bascov,vis a vis de Gara Nord și Facultatea Brâncoveanu este tot o zonă ,, neagră ” ! Este transformată in WC public ! Parcul de joaca pentru copii neavând nicio toaleta publica astfel ce i 25 -30 copii care vin zilnic, nu au unde să își facă nevoile fiziologice, ne mai amintind si de părinții acestora

  • Edi spune:

    Razboieni , magazinul Profi , balarii ,mizerie , gunoaie , fostul restaurant ” Orizontul” adapost pentru oamenii strazii ! DEZASTRU !!! DAR AVEM PRUMARUL …SEMAFOR !

  • Minca marian spune:

    tot ce se întâmplă este de vina primarul.noi suntem cei mai buni gospodari.si civilizati.suntem un popor barbar de înapoiați buni de gura de dat sfaturi replici mancat seminte aruncat cojile peste tot consum alcool in toate locuri posibile si imposibile.ceva de comuna primitiva daca avem semafoare sunt multe daca nu avem sunt putine de fapt noi nu stim ce vrem in final

  • Mihai spune:

    Se poate face ordine si curățenie la pepiniera Gavana care este in subordinea primăriei?
    Ne mănâncă serpii si cainii de la magazinul de dezmembrări auto cand mergem la cimitirul Gavana

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90