SMART KIDS 930X122

erasmus+

ERASMUS+: SUCCES EDUCAȚIONAL EUROPEAN PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DIN PITEȘTI

În peste 30 de ani de experiență, programul Erasmus+ a oferit, pentru milioane de studenți din întreaga lume, șansa să cunoască un nou sistem educațional și să trăiască într-un mediu internațional multicultural.

Citiți și: Colegiul „Teiuleanu”, realizare remarcabilă!

O mobilitate Erasmus+ pentru studenți presupune deplasarea pentru maximum 12 luni, pentru fiecare ciclu de studii (licență sau master), la una sau mai multe universități, companii sau organizații dintr-o altă țară europeană, pentru a studia sau pentru a face practică.

Universitatea din Pitești scoate anual la concurs peste 100 de burse Erasmus+ în țări precum Franța, Spania, Lituania, Bulgaria, Polonia, Portugalia, ș.a.

Citiți și: Doliu IMENS la Universitatea Pitești! S-a stins un fost DECAN!

De ce Erasmus+?

  • Te bucuri de o bursă de studiu sau practică cuprinsă între 470 Euro/ lună și 720 Euro/ lună, în funcție de tipul de mobilitate și țara de destinație
  • Aplici pentru o experiență multiculturală
  • Beneficiezi de recunoașterea experienței
  • Îți vei crește șansele de angajare după absolvire și, de ce nu, chiar din timpul studiilor
  • Ai parte de o experiență teoretică și practică diferită
  • Îți deschizi orizontul de cunoaștere
  • Îți dezvolți competențele de comunicare în diverse limbi străine
  • Vei avea parte de o experiență culturală și socială inedită, deoarece a fi student Erasmus+ înseamnă a face parte din comunitatea Erasmus+ de la nivel global

Incluziunea socială este una dintre prioritățile europene și naționale ale programului Erasmus+. Astfel, studenților selectați pentru o mobilitate de studiu Erasmus+ care provin dintr-un mediu dezavantajat (cei care beneficiază de bursă socială sau se califică pentru a beneficia) vor primi un supliment de 200 Euro/ lună.

„Suntem siguri că ți-am stârnit curiozitatea și interesul!

Îndrăznește, fă un pas în față și accesează pagina https://www.upit.ro/ro/international/erasmusplus, pentru a afla răspunsurile la toate întrebările pe care ți le poți adresa în legătură cu programul Erasmus+!”, este mesajul UPIT.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3