New Profesional Consult 930 x 122

dumitru chirleșan

O nouă conducere la Universitatea Pitești!

O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Citiți și: Decizie majoră la Universitatea din Pitești! Se schimbă TOT!

Șef nou la Universitatea din Pitești!

Dumitru Chirleșan, cel care a ocupat funcția de rector al Universității de Stat din Pitești pentru o perioadă de opt ani, a predat ștafeta.

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

Chirleșan ocupă de ieri funcția de prorector în cadrul Universității Politehnica din București care, după cum se știe, a fuzionat cu UPIT.

În funcția de vârf a Universității din Pitești va fi Cristian Negrescu, cu rangul de prorector coordonator (UPIT în sine nu va mai avea rector).

Citește și: Aceste mașini nu mai trec de ITP

Alături de acesta, din echipa managerială ce se va ocupa de Centrul Universitar Pitești vor face parte Alin Mazăre, vicepreședinte al Senatului și Tudor Petrescu, prorector al universității.

O nouă conducere la Universitatea Pitești!

,,Începând cu ziua de joi, 11.04.2024, sunt, pentru 5 ani, Prorector al POLITEHNICA București.

Am încheiat în sfârșit, un ciclu de 8 ani de conducere la vârf, ca Rector, al UPIT. (…)

Citește și: Decizie-șoc la Vivo Mall! S-a anunțat

Doresc mult succes noii echipe ce conduce destinele academice ale Centrului Universitar Pitești, domnului Prorector Coordonator Cristian NEGRESCU, domnului Alin MAZĂRE, Vicepreședinte al Senatului și domnului Tudor PETRESCU, Prorector al C.UPIT. Le voi fi alături oricând vor simți nevoia

VIVAT ACADEMIA!„, este mesajul lui Dumitru Chirleșan.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    chiar nu am inteles si nici nu voi înțelege motivul pt care universitatea din Pitești a fost asimilata universității politehnicae din București. practic, o aberație!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90