930X122 MAIA

universitatea din pitesti

Decizie de ultimă oră a Facultății din Pitești. Toți studenții sunt vizați

„Ca urmare a încetării stării de alertă și a măsurilor prevăzute de Legea 55/2020, conducerea Universității din Pitești, întrunită azi, 09.03.2022, în ședința Consiliului de Administrație a stabilit reluarea tuturor activităților în format fizic.

Citiți și: Pitești: Târg de oferte educaționale în Centru

În situația în care această măsură nu poate fi aplicată imediat, în vederea asigurării calității actului educațional, în funcție de specificul activităților desfășurate și în raport cu contextul actual (cazările în căminele studențești, reconfigurarea orarului, etc) s-a stabilit o perioadă de tranziție până la data de 04.04.2022, cu obligativitatea recuperării activităților didactice până la sfârșitul semestrului al II-lea.

Măsurile stabilite se aplică prin hotărârea Senatului Universității din Pitești.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul UPIT Media și Comunicare.

Citiți și: Universitatea din Pitești a trecut în sistem online

Reamintim că, de astăzi, odată cu încetarea stării de alertă s-a renunțat la toate restricțiile. Detalii, AICI.

În ceea ce privește purtarea măștii de protecție, această măsură nu mai este obligatorie, însă este necesară și se recomandă în continuare în spațiile și locurile aglomerate.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3