930×122 CAPRA 5

universitatea din pitesti

Decizie de ultimă oră a Facultății din Pitești. Toți studenții sunt vizați

„Ca urmare a încetării stării de alertă și a măsurilor prevăzute de Legea 55/2020, conducerea Universității din Pitești, întrunită azi, 09.03.2022, în ședința Consiliului de Administrație a stabilit reluarea tuturor activităților în format fizic.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

În situația în care această măsură nu poate fi aplicată imediat, în vederea asigurării calității actului educațional, în funcție de specificul activităților desfășurate și în raport cu contextul actual (cazările în căminele studențești, reconfigurarea orarului, etc) s-a stabilit o perioadă de tranziție până la data de 04.04.2022, cu obligativitatea recuperării activităților didactice până la sfârșitul semestrului al II-lea.

Măsurile stabilite se aplică prin hotărârea Senatului Universității din Pitești.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul UPIT Media și Comunicare.

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

Reamintim că, de astăzi, odată cu încetarea stării de alertă s-a renunțat la toate restricțiile. Detalii, AICI.

În ceea ce privește purtarea măștii de protecție, această măsură nu mai este obligatorie, însă este necesară și se recomandă în continuare în spațiile și locurile aglomerate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3