SPALATORIE MURAY  930×122

limbi moderne aplicate

ALEGE SMART! LIMBI MODERNE APLICATE LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI

Programul de studii de licenţǎ Limbi Moderne Aplicate funcţioneazǎ la Universitatea din Piteşti din anul universitar 2005-2006. Specializarea este bazatǎ pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregǎtirea de specialitate este axatǎ pe trei direcţii: douǎ limbi strǎine în regim principal (engleza şi franceza), a treia limbǎ,  complementarǎ (germana), economie şi drept, tehnologii informatice. 

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege Limbi Moderne Aplicate la Universitatea din Pitești!

Programul de studii de master Limbaje de specialitate şi traducere asistatǎ de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinarǎ, propune studenţilor dobândirea de competenţe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale şi de competenţe în domeniul traducerii specializate şi multimedia.

Ambele programe oferǎ o largǎ deschidere pe piaţa muncii.

Citiți și: Studenții UPIT se plâng că îngheață de frig în sălile de curs

Ce devin absolvenţii LMA şi LSTAC?

Continuǎm seria poveştilor de succes:

 

Oltita Rinceanu (foto sus), absolventǎ LMA şi LSTAC, ocupǎ în prezent postul de Support MD APO, având functia de Asistent Director în cadrul companiei Groupe Renault România, directia Renault Services Roumanie. Limbi strǎine folosite la locul de muncǎ : franceza şi engleza.

 

 

Denisa Radu, asolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, a lucrat iniţial la Honeywell, iar în prezent este Tehnician Sap în cadrul companiei VeoWorldWide Services Bucureşti, pentru principalul client din Franţa.

 

 

Andreea Voicu, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, ocupǎ în prezent postul de Asistent Director la distanță, pe partea de Inginerie, în cadrul Grupului Renault (comunicare în francezǎ şi englezǎ).

 

 

Iulia-Cristina Grigore, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti şi, ulterior, a programului de Master Managementul Resurselor Umane, Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București, lucreazǎ ca Technical Trainer (responsabil Maroc) în cadrul companiei Stefanini România.

 

 

 

Georgeta Adriana Alexe, absolventǎ LMA la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Șef Serviciu Performanță AILN în cadrul companiei Automobile Dacia (comunicare în francezǎ şi englezǎ).

 

 

Roxana Firaru, absolventǎ LMA  la Universitatea din Piteşti, ocupǎ în prezent postul de Analist Servicii Client în cadrul companiei WNS Global Services (în domeniul financiar, comunicare în germanǎ şi englezǎ).

 

 

Larisa Răducu, absolventǎ LMA şi TLE/F la Universitatea din Pitesti, ocupă în prezent postul de educator preșcolar în cadrul gradiniţei bilingve cu predare Montessori, Sunrise Kindergarten. În timpul facultǎţii a beneficiat de o bursa de studiu Erasmus+ la Universitatea din Jaén (Spania) şi de un stagiu de practica Erasmus în İstanbul (Turcia).

 

Maria-Magdalena Rada, absolventǎ LMA şi LMCI, este profesor suplinitor de limba engleză la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” Curtea de Argeş.

 

 

 

 

 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90