Donaris 930 x 122

limbi moderne aplicate

Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

Programul de studii de licență Limbi Moderne Aplicate funcționează la Universitatea din Pitești din anul universitar 2005-2006.

Citiți și: Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Specializarea este bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism și interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe trei direcții: două limbi străine în regim principal (engleza și franceza), a treia limbă, complementară (germana), economie și drept, tehnologii informatice.

Programul de studii de master Limbaje de specialitate și traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinară, propune studenților dobândirea de competențe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale și de competențe în domeniul traducerii specializate și multimedia.

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege Limbi Moderne Aplicate la Universitatea din Pitești!

Ambele programe oferă o largă deschidere pe piața muncii.

Ce devin absolvenții LMA și LSTAC?

Continuăm seria poveştilor de succes:

Oana ŢECU (foto sus), absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, este Analist Servicii Client pentru zona AMI la Groupe Renault Roumanie.

 

Georgiana BURCEA (foto sus), absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Machine Learning Data Associate în cadrul companiei Amazon și contribuie la dezvoltarea inteligenței artificiale a dispozitivului Alexa pentru Franța și Spania.

Marina PETCULESCU (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Support MD APO în cadrul Dacia Groupe Renault. Este asistent director pentru pentru un grup de 7 manageri din Franța. Anterior a ocupat postul de Airbnb Customer Experience Specialist with French&English în cadrul companiei Telus International.

Irina BADEA (foto sus), absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent postul de profesor de limba engleză la Centrul de Limbi Străine Irina Language Center din Piteşti.

Denisa RADU (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent postul de Tehnician Sap în cadrul companiei Veo WorldWide Services Bucureşti, pentru clientul principal din Franţa.

Nicoleta AMZĂR (foto sus), absolventă LMA si LSTAC la Universitatea din Pitești, este profesor de limba engleză în cadrul a două şcoli publice. Anterior a predat limba engleză pe o platformă online, în cadrul companiei 10+ și a fost Sales Team Leader în cadrul companiei Mercury 360 People for Brands.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3